Vi representerar flera olika varumärken. Kännetecknande är att alla står för hög produktkvalité. Våra leverantörer är några av skandinaviens ledande inom djurtillbehör och du kan alltid räkna med vår och deras support om det skulle uppstå några problem med dina inköp.

Klicka på företagsloggan och se deras produkter i shopen.

Eheim är ett av de stora företagen inom akvaristik. De grundades 1949 och deras produktion var till en början inriktad mot "Reparation och produktion av leksaker". Första steget mot akvaristiken togs 1962 då man uvecklat den första pumpen med magnetisk "transmisson" 1963 och till våra dagar har man varit den ledande tillverkaren av pumpar och filter för akvarium och dammar. 2002 köpte man den stora tillverkaren av doppvärmare Jäger. Både Eheim och Jäger nämns med repekt när det gäller produktkvalité.

Har gjort sig kända world wide för att vara en av de ledande tillverkarna av foder för såväl dammfisk som tropisk akvarifisk. Månårig utvecklig och forskning har gjrt Hikari till ett foder som ges av de ledande odlarna av koi och guldfisk. Har ett brett program även för tropisk akvarifisk. inte minst för afrikanska och syd amerikanska cikjlider.

Företaget som får anses som en av de som med sin utveckling av torrfoder betytt mest för akvaristiken. Det grundades i början på 1950-talet av dr rer.nat. Ulrich Baensch,  en inbiten akvarist som blev trött på att fånga sitt levande foder med tvivelaktigt innehåll.  Han tog fram TetraMin som kom att revolutionera hållningen av akvariefisk. Man har idag utvecklat verksamheten och har ett brett sortimen av allt från vattenberedning till pumpar och filter.

Sera har varit etablerade på marknaden sedan 1970. Till en början var man fokuserad på foder och vattenberdning men har under åren utvecklats till en komplett leverantör av akvarietillbehör till både söt- och saltvatten.

Ett stort sortiment av produkter och kringutrustning till allt som hör fiskar till. I akvarier såväl som i dammar. Företaget Dohse Aquaristik GmbH & Co grundades i början av 1900-talet och har blivit en ledande leverantör av produkter till låga priser men likväl höga kvalité.